Her følger løbende nyheder om messens udstillere, de mange spændende aktiviteter og programmet fra messens scene.


Tikilluarit betyder velkommen, og som specialister i Grønland har Greenland Travel budt velkommen til gæster i mere end 35 år. På den nye senior livsstilsmesse i MESSE C, Fredericia kan publikum høre nærmere om de fantastiske rejseoplevelser landet byder på.

Læs mere her

På MESSE C´s nye senior livsstilsmesse AlderBedst kan seniorer i alle aldre stifte bekendtskab med et spændende boligkoncept, der skaber rammerne for et spændende seniorliv med fælles aktiviteter og faciliteter.

Læs mere her

Dansk produceret chokolade er med til at støtte ansvarlig og bæredygtig kakaoproduktion i tredjeverdenslande. Smag på det på MESSE C´s nye senior livsstilsmesse.

Læs mere her

Hør om mulighederne for køb og salg på auktion og få vurderet dine ejendele af eksperter med stor viden om kunst, design og markedstendenser i MESSE C i Fredericia på seniorlivsstilsmessen AlderBedst i november.

Læs mere her

Dårlig hørelse er ikke noget, du skal leve med. Derfor er løsninger til fortsat god hørelse
også et af områderne, der er fokus på, når MESSE C i Fredericia inviterer til den nye senior livsstilsmesse AlderBedst.

Læs mere her

Det voksne publikum udgør en stor del af de rejsende, når Gislev Rejser sender sine gæster afsted med luksusbusser og anerkendte flyselskaber. Derfor er rejseselskabet også at finde blandt udstillerne på AlderBedst-messen i MESSE C. 

Læs mere her

En af de førende leverandører af elkøretøjer - Lindebjerg A/S i Middelfart - viser el- og kabinescootere og ikke mindst elcykler til den store og voksende gruppe af aktive 60+'ere, når AlderBedst-messen har premiere i MESSE C til november.

Læs mere her

Premiere i efteråret på ny livsstilsmesse for den store og voksende gruppe af aktive 60+'ere.

Læs mere her