Dansk produceret chokolade er med til at støtte ansvarlig og bæredygtig kakaoproduktion i tredjeverdenslande. Smag på det på MESSE C´s nye senior livsstilsmesse.

Selected Gourmet er blandt de mange spændende udstillere på den nye messe i MESSE C, der har det voksne publikum som målgruppe. De besøgende på seniorlivsstilsmessen AlderBedst vil derfor kunne møde dansk produceret chokolade i højeste kvalitet.  Vil du gerne forkæle dine smagsløg med en kulinarisk chokolade-oplevelse, så er muligheden der.

”Det kan endda gøres med god samvittighed, da Selected Gourmet har indgået et partnerskab med Cocoa Horizons, hvilket er garantien for, at chokoladen stammer fra bæredygtige kakaoplantager, siger CEO og chocolatier Michael Hartmann og fortsætter: ”Cocoa Horizon er en organisation, der minder om Fair Trade, men som kun interessere sig for dyrkningen af kakao. Cocoa Horizons bæredygtigheds programmet sikrer, at kakaoen bliver dyrket med hensyn til miljøet, ligesom de sikrer ordentlige arbejdsforhold for kakaobønderne. Ydermere donereres bl.a. drivhuse, el-komfurer, vindmøller, osv. for at forbedre levestandarden for kakaobønnerne.

Selected Gourmets produkter udmærker sig ved, at der er tale om100 % ægte chokolade. Det vil sige, at chokoladen ikke indeholder andet fedtstof end kakaobønnens eget naturlige kakaosmør, hvorimod uægte chokolade som regel er erstattet af eller tilsat vegetabilsk fedtstof som palmekerneolie. 


Trøffel-romkugler, chokolade, nødder og snacks

Selected Gourmets smagsoplevelser spænder vidt. Lige fra chokoladekugler og fyldte chokolader til røgede, saltede mandler, ristede majskorn, ananastern og ikke mindst trøffel-romkugler. Romkuglerne er blandt de nyeste produkter. Den traditionelle romkugledej er tilsmagt, så den findes i en række forskellige og spændende varianter. Til sidst er romkuglen overtrukket med ægte chokolade.

AlderBedst har premiere den 15.-17. november 2024 - se mere på www.alderbedstmessen.dk

YDERLIGERE OPLYSNINGER:
Messechef Lars Søndergaard, MESSE C, tlf: 75922566, mail: ls@messec.dk