På MESSE C´s nye senior livsstilsmesse AlderBedst kan seniorer i alle aldre stifte bekendtskab med et spændende boligkoncept, der skaber rammerne for et spændende seniorliv med fælles aktiviteter og faciliteter.

Blandt udstillerne på AlderBedst i november er Investering og Seniorbolig, der har til formål at udbyde attraktive livsstilsboliger til voksne (50+) uden hjemmeboende børn, der vil nyde tilværelsen.
Konceptet skaber rammerne for et aktivt seniorliv med moderne fællesskaber til rimelige priser og på gode vilkår.

Selskabets strategi er at købe og opføre seniorboliger med centrale placeringer i forhold til de større byer i Danmark. Let adgang til offentlig transport, tæt ved indkøb, cafeer, restauranter, sport og andre kultur- og fritidsaktiviteter er kriterier der prioriteres højt.
Alle ejendomme udstyres med gode fællesfaciliteter, som skal danne grundlag for en god hverdag. Der vil være boliger i flere størrelser, som passer til både enlige/singler og par. På den måde får man mulighed for at vælge en bolig, der passer til ens behov og ønsker.
Kvadratmetermål og pris kommer til at variere efter boligernes beliggenhed.

Som aktionær i Investering og Seniorbolig har du anvisningsret til boligerne. Hvis du ikke selv har behovet for en seniorbolig nu, kan du vælge at give retten videre til familiemedlemmer eller venner. På den måde kan du også hjælpe dine nærmeste til en god seniortilværelse.


Gennemprøvet koncept
Bjarke Wolmar, direktør og stifter af Investering & Bolig, siger:
"Vi har et enkelt og gennemprøvet koncept, som vores søsterselskab Investering & Studiebolig har succes med. Kort fortalt vil vi imødekomme vores aktionærers ønsker og udbyde attraktive seniorboliger til rimelige priser og gode vilkår.
Vi har allerede kig på flere steder på Sjælland og Fyn samt i Jylland, så vi løbende kan tilbyde vores aktionærer og deres nærmeste seniorboliger i hele landet."

Efter et langt arbejdsliv skal seniorlivet selvfølgelig leves fuldt ud i samvær med andre. Derfor fokuserer Investering og Seniorbolig på at skabe gode og funktionelle fællesområder. Fællesområderne har til formål at danne grobund for nye relationer og skabe rammerne for en sjov og social hverdag, eksempelvis i form af udespa og sauna, billard, petanque, vinbar, loungeområde, motionsrum m.v.
Investering og Seniorbolig vil ca. 2 gange årligt arrangere fællesrejser til søsterselskabets ferieboliger i bl.a. Spanien, Italien og Tyskland.

Også studie- og ferieboliger
På messen kan seniorer også høre nærmere om konceptet Investering og Studiebolig, der er et moderne og deleøkonomisk alternativ til det traditionelle forældrekøb. Ved tegning af aktier i selskabet får man anvisningsret til flere end 250 studieboliger i København, Århus og Odense. Om man anviser sine børn, børnebørn eller venners børn bestemmer man selv.
Endelig præsenteres også Investering & Feriebolig, hvor man med indskud fra 110.000 kroner bliver medejer af 50 skønne ferieboliger i Europa, som giver mulighed for at rejse oftere og billigere uden løbende udgifter eller praktisk arbejde. 

AlderBedst har premiere den 15.-17. november 2024 - se mere på www.alderbedstmessen.dk

YDERLIGERE OPLYSNINGER:
Messechef Lars Søndergaard, MESSE C, tlf: 75922566, mail: ls@messec.dk