En af de førende leverandører af elkøretøjer - Lindebjerg A/S i Middelfart - viser el- og kabinescootere og ikke mindst elcykler til den store og voksende gruppe af aktive 60+'ere, når AlderBedst-messen har premiere i MESSE C til november.

 ”På Hjul” er et af de ni temaområder på senior-livsstilsmessen AlderBedst i MESSE C til november, hvor man bl.a. kan møde Lindebjerg med base i Middelfart.


- Hos Lindebjerg har vi fokus på at give seniorerne friheden til at komme rundt. Enten på elcykel eller elscooter. Vi glæder os til at vise vores produkter frem på AlderBedst-messen i Fredericia og vise seniorerne livskvaliteten i produkterne, siger Marcus Nielsen fra Lindebjerg.

- Selvom vi har showrooms fordelt i hele Danmark, vil vi gerne ud og møde eksisterende og potentielle kunder, som vi kan følge op med gratis fremvisning på kundens adresse, så man sikrer, at det køretøj der købes, passer til kundens behov og de omgivelser det skal bruges i.

Lindebjerg er desuden kendt for at komme ud til kunden for at udføre service og reparationer, så køretøjet ikke skal undværes i længere tid.

- Et af messens ni temaområder er ”På Hjul”, og her passer Lindebjerg perfekt ind. Elcyklerne er et kæmpe hit hos gruppen af aktive seniorer, der i antal vokser støt år for år, siger messechef Lars Søndergaard fra MESSE C, Fredericia.

- Samtidig har de også gode bud på løsninger, når mobiliteten for mange ældre bliver udfordret.  Både med elscootere og lukkede, miljørigtige kabinescootere hvor man kommer i ly for vejr og vind, lyder det fra messearrangøren.
Med en stor indendørs test-/demobane giver messen for det modne publikum på den rigtige side af 60 også mulighed for at afprøve produkterne.

Elcykel på højkant

I forbindelse med messen har MESSE C i samarbejde med Lindebjerg en konkurrence, hvor alle der har købt billet online har mulighed for at vinde en attraktiv præmie i form af en Center Long Range elcykel fra Lindebjerg til en værdi af 23.495 kroner.  Cyklen byder på et stærkt batteri, som sikrer en rækkevidde op til 180 km pr. opladning.

Standsalget til messen med fokus på det gode seniorliv er godt i gang, og målet er en førstegangsmesse med ca. 150 udstillere fordelt i to af MESSE C's haller på i alt 8.000 kvadratmeter.

AlderBedst har premiere den 15.-17. november 2024.

YDERLIGERE OPLYSNINGER:

Messechef Lars Søndergaard, MESSE C, tlf: 75922566, mail: ls@messec.dk