Tikilluarit betyder velkommen, og som specialister i Grønland har Greenland Travel budt velkommen til gæster i mere end 35 år. På den nye senior livsstilsmesse i MESSE C, Fredericia kan publikum høre nærmere om de fantastiske rejseoplevelser landet byder på.

Med sin unikke blanding af arktiske landskaber, herunder gletsjere, isfjelde og frodige fjorde, er Grønland kendt for sin betagende skønhed. Landet er hjemsted for en rig biodiversitet med en række dyre- og plantearter.

For at få fuldt udbytte af drømmerejsen til Grønland med oplevelsen af friheden, de store vidder og de kæmpe isbjerge er det godt at trække på eksperter med et dybdegående kendskab til landets mange forskellige områder. Uanset om du ønsker en aktiv ferie med vandreture og hundeslædekørsel eller en mere afslappende ferie med fokus på natur og kultur, kan Greenland Travel tilpasse rejsen til dine ønsker og behov.


Seniorer der har tiden, overskuddet og modet på nye oplevelser kigger i stigende grad mod nye, alternative destinationer. Og her spænder tilbuddene i Grønland vidt fra gåture på Indlandsisen, byer og bygder, hvor man kan opleve inuitkulturen, fiskeri og vandring i naturskønne omgivelser til sejlture blandt enorme isfjelde. Med overnatning i en rigtig iglo kan man sove som inuit har gjort i årtusinder. Hvalsafari, hundeslædekørsel og nordlysudflugter er også blandt de mange muligheder, når rejsebureauet med speciale i Grønland sammensætter indholdet i unikke pakkerejser eller skræddersyr rejserne tilpasset de enkelte eventyrlystne turister.

På AlderBedst-messen holder Greenland Travel foredrag med en spændende præsentation af landet og gode råd til rejser, oplevelser, bestilling og beklædning.

Hvornår kan man køre hundeslæde? Se nordlys? Sejle blandt isbjerge i midnatssolens skær? Kan man rejse 3 generationer? Kan man nøjes med fire dage? Kan man få 14 dage til at gå? Er der stor forskel på pakkerejser og skræddersyede rejser? Det er nogle af de spørgsmål, som rejselystne seniorer på messen kan få svar på. 

AlderBedst har premiere den 15.-17. november 2024 - se mere på www.alderbedstmessen.dk

YDERLIGERE OPLYSNINGER:
Messechef Lars Søndergaard, MESSE C, tlf: 75922566, mail: ls@messec.dk